top of page
OM LASER LOUNGE GBG

Välkommen till oss på Laser Lounge AB! Vi håller till i ett av rummen hos kliniken Heden Estetik.

Vilka är då vi som driver företaget? Vi heter Mona och Aida. Innan vi startade företaget har vi själva genomgått behandlingen hos diverse behandlare. Det finns många olika lasertyper och vi har tillsammans genom åren testat IPL, alexandrit och diodlaser över hela kroppen genom åren. När vi skulle bestämma oss för vilken maskin vi ville investera i, vägde våra personliga upplevelser tyngst. Lasertypen som vi tyckte funkade bäst var utan tvekan Soprano Accord.

Efter många år av egen erfarenhet i rollen som kund vet vi exakt vilka tankar som cirkulerar runt i huvudet på kunden. Hos oss kan du därför vara bekväm med att vi täcker varenda centimeter.

 

Vi vill ge kunder den behandling som vi ville få när vi satt på den andra sidan!

 

Vi kan lova er en effektiv och så nära intill smärtfri upplevelse som lämnar permanenta resultat. Vi använder oss av maskinen Luximia Trio. När vi startade företaget använde vi oss utav en Soprano, men vi upplevde att Luximia funkade mycket bättre och valde att byta upp oss.

Vi är licenserade laserterapeuter och genomgick utbildning Oktober 2020 i Linköping handledd av Derma Lasers Sweden AB. Diplom finns på plats i vår lokal.

Laser Lounge GBG är ett aktiebolag som innehar kundförsäkring hos Folksam. 

COVID-19 Vi på Laserlounge tar den rådande pandemin på största allvar och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Därför arbetar vi endast när vi är fullt friska. Vi spritar alltid vår maskin innan och efter behandling. Munskydd finns även på plats. Lokalen vi befinner oss på är stor nog för social distansering.

bottom of page